14Dhjetor2017

Kryetari Rufi Osmani në emisionin “Presing” – TV Alfa

29.01.2013
Në emisionin “Presing” të TV Alfa, kryetari i RDK-së – Rufi Osmani flet për çështjet aktuale në politikën e brendshme dhe të jashtme të vendit, rolin e bashkësisë ndërkombëtare për zhvillimet në Maqedoni dhe rajon, incidentet e 24 dhjetorit, arsyet e kthimit të RDK-së në Parlament, vizionin për daljen e vendit nga qorrsokaku politik, zgjedhjet lokale të radhës, si dhe çështje të tjera aktuale.