24Shkurt2018

Urime pesë vjetorin e Pavarësisë Kosovë.

17.02.2013 - Pesë vjet më parë kombi shqiptar festonte Pavarësinë e Kosovës dhe ja, pesë vjet më pas, kjo datë e shënuar erdhi. Sot data 17, është festa e të gjithë shqiptarëve e jo vetëm e Kosovës.

Gjatë këtyre pesë viteve Kosova ka treguar sfida e suksese të arritura në çdo fushë dhe veprimtari. Ka treguar se është e zonja të ecë në këmbët e veta e ka treguar se di ti bëjë ballë çdo lloj vështirësie.
 

Më lejoni t’ju uroj edhe shumë përvjetorë të tjerë në liri, paqe e prosperitet!

Gëzuar pesë vjetorin Kosovë!

Kryetari i partisë Rilindja Demokratike Kombëtare,

Prof.Dr Rufi Osmani