14Dhjetor2017

Nesër konventa promovuese e Izet Zeqirit

Të martën, mė 12 mars, do të mbahet konventa promovuese e Izet Zeqirit  dhe kandidatëve për këshilltarë për komunën e Tetovës nga rradhët e RDK-së.

Para qytetarėve të Tetovës kandidati Izet Zeqiri, bartësi i listės Hamdi Saiti dhe kandidatët për këshilltarë komunalë nga radhët e RDK-së, do të shpalosin Platformën zgjedhore për komunën e Tetovës në mandatin e ardhshëm katėrvjeçar.

Në të njëjtën konventë, do të promovohen edhe kandidatët për kryetar komune të Bogovinės, Zhelinës, Tearcës, dhe bartësit e listës në Komunën e Bërvenicës dhe Jegunovcës.

Konventa promovuese do të mbahet nė Pallatin e Kulturës në Tetovë, me fillim në ora 19:00.

Rilindja Demokratike Kombëtare, fton simpatizuesit e vet dhe të gjithë qytetarët e komunës së Tetovës, Bogovinës, Tearcës, Zhelinës, Bërvenicës dhe Jegunovcës, të marrin pjesë në këtë Konventë.

Shërbimi për Informim - RDK