14Dhjetor2017

Rufi Osmani të dielën tubim në Cyrih

22.03.2014 - Rufi Osmani të dielën tubim në Cyrih

Ju njoftojmë se kryetari i RDK-së Rufi Osmani dhe kandidati për deputet të diasporës Enver Osmani nga rradhët e RDK-së, më 23 mars e diel, në ora 17:00, do të mbajnë tubimin kryesor në Winterthur në Hotel Toss të Cyrihut.

Në këtë tubim do të promovohet kandidati për deputet nga diaspora Enver Osmani.

Rilindja Demokratike Kombëtare fton simpatizantët dhe diasporën shqiptare që të marrin pjesë në këtë tubim dhe të përkrahin Enver Osmanin për deputet i RDK-së nga diaspora.

Shërbimi për Informim – RDK