24Shkurt2018

Kliko - Shembulli - Kërkesë për regjistrim në listën e votuesve në diasporë dhe Fletëparaqitja për votim

 

Të nderuar bashkëatdhetarë,

Afati për regjistrim është tepër i shkurtë. Personat të cilët nuk kanë shkuar në ambasadë për paraqitje kanë hasur në probleme. Menyra më e mirë është që mirë të paraqiteni ju dhe anëtarët e familjes suaj sa më shpejt online.

Më poshtë keni shembulli se si duhet të plotësohen formularet: 

1. Kliko - Kërkesë për regjistrim, plotësim ose shlyerje të të dhënave në çertifikatat e veçanta të Listës Zgjedhore

2. Kliko - Fletparaqitje për votim, për zgjedhje të parakohshme për deputet në Kuvendin e R.Maqedonisë në përfaqësitë diplomatike konzulare përkatësisht në zyrat konzulare të R. Maqedonisë jashtë vendit.

Pasi ti plotësohen formularet dërgoni në e-mail adresën : Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë  

Nëse brenda 3 ditëve nuk keni përgjigje kthyse, duhet që patjetër të informoheni a jeni të regjistruar. Në çdo rast na kontaktoni edhe në këto e-mail : Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript për ta parë  ose në rjetin social facebook : ENVER OSMANI 

Me Respekt 

Enver Osmani